U prilogu se nalaze Odluke vanrednog prelaznog roka za seniorske lige kao i vanredni prelazni rok za igrače Roda i Triglav jedinstvenih liga Srbije.

Takmičarska komisija KSS je dostavila Odluku i Uputstvo za vanredni prelazni rok za MK igrače koji igraju Jedinstvene lige Srbije. Datum prelaznog roka je 19. oktobar 2017. godine. Dokumentacija se podnosi u Košarkaški savez Srbije do 13.00 časova.

Takmičarska komisija KSS je dostavila Odluke REDOVNOG PRELAZNOG ROKA "72" sata. Odluke su u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila odluke vanrednog prelaznog roka. Spisak prelazaka se nalazi u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila Odluke vanrednog prelaznog roka od 05. oktobra 2017. kao i prelaznog roka " 72" sata. Odluke se nalaze u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila uputstvo i uslove za redovni prelazni rok "72 sata" kao i za vanredni prelazni rok koji počinje posle odigranog prvog kola. Dokumentacija za ove prelazne rokove se dostavlja direktno TK KSS u Beogradu. Uputstva i uslovi se nalaze u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila konačne odluke redovnog septembarskog prelaznog roka. Odluke su konačne bez mogućnosti žalbe i kao takve ih objavljujemo.

Takmičarska komisija KSS je dostavila obrazloženje spornih prelazaka u septembarskom prelaznom roku. Spisak se nalazi u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila Prvostepene odluke septembarskog prelaznog roka na koje postoji pravo žalbe u roku od 8 dana. Odluke se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje spisak dostavljenih prelazaka u redovnom septembarskom prelaznom roku. Prelasci će biti ostvareni kada TK KSS objavi odluke ostvarenih prelazaka. Spisak je u prilogu.