Komisija za Takmičenja je dostavila Prvostepene odluke redovnog Septembra II ( dodatnog ) prelaznog roka. Odluka se nalazi u prilogu.

Komisija za Takmičenje je dostavila konačne odluke Septembar I prelaznog roka. Spisak ostvarenih prelazaka se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS IS objavljuje spisak podnetih zahteva za prelazak igrača u prelaznom roku Septembar II koji je održan od 9. do 10. septembra. Spisak podnetih prelazaka počinje, zaključno sa brojem 07/277.

U skladu sa članom 40., 41. i 57. Registracionog pravilnika KSS, Komisija za takmičenje KSS donosi odluku o prelascima igrača u Septembarskom prelaznom roku (prvostepene). Ukoliko je prilikom objavljivanja prelaska igrača došlo do tehničke greške, zainteresovana strana može da izjavi prigovor u roku od 8 dana od objavljivanja.

U prilogu objavljujemo spisak prispelih zahteva za prelazak u redovnom septembar I prelaznom roku. Prelasci su konačni tek po objavljuvanju od strane KSSa. Redovni septembarski prelazni rok možete koristiti i 9. i 10. septembra pod istim uslovima kao i prelazni rok od 24. do 28. avgusta.

Dodatni datum redovnog septembarskog prelaznog roka je 9. i 10. septembar 2020. U tim terminima možete dostaviti dokumentaciju za prelaske pod istim uslovima kao i za termine 24. do 28. avgust.

Uputstvo za Međunarodne prelaske koji će se vršiti u redovnom septembarskom prelaznom roku, možete naći u prilogu. Veoma važno je da svu potrebnu, kompletnu, dokumentaciju, skeniranu dostavite na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , kako bi se međunarodni prelasci realizovali u što kraćem roku. Pored kompletne i ispravne dokumentacije, važno je i da u predviđenom roku izvršite uplatu po uputstvu koje ćete dobiti putem maila.

Redovni septembarski prelazni rok je otvoren od 24. do 28. avgusta 2020. godine. Uputstvo za prelazni rok, kao i svu potrebnu dokumentaciju možete naći na sledećim linkovima: http://www.rksis.rs/dokumenta/pravilnici/2053-pravilnik-o-takmicenju-25-07-2020 , http://www.rksis.rs/attachments/article/1696/23_Registracioni%20Pravilnik%20KSS_mart2019.pdf , http://www.rksis.rs/dokumenta/obrasci/1189-tk-novi-obrazac-pristupnice-prebivaliste-dvojna-i-izjava-07-06-2018 i u prilogu. Molimo klubove da prilikom dostave dokumentacije još jednom provere da li su svi obrasci popunjeni kako je objašnjeno u Uputstvu i da li ima potrebnih priloga. Još jednom podsećamo sve da se pri dolasku u prostorije kancelarije regiona istočna Srbija, pridržavaju obaveznih mera prevencije protiv COVID 19 ( obavezna upotreba maske i dezinfekcija ruku pri ulasku u prostorije ).