U prilogu se nalazi sva potrebna dokumentacija za dobijanje Dozvole/ Odobrenja za sezonu 2020/2021. Novina u odnosu na prethodnu godinu je obrazac IZJAVA DZS RКS IS 2020_2021, koju je potrebno popuniti, potpisati od strane ovlašćenog lica, pečatirati i poslati uz popunjen ZAHTEV ZA IZDAVANJE DOZVOLE ZA SEZONU kao i svu potrebnu dokumentaciju iz DELA 5 obrasca. Obrazac izjave se dostavlja u cilju smanjenja dokumentacije koja je već dostavljena a nije došlo do izmena iste.

Kancelarija RKS IS objavljuje potrebne obrasce za licenciranje MK ekipa u sezoni 2019/2020. Uz popunjen obrazac potrebno je dostaviti i važeće kartone igrača ( obratiti pažnju na boje i godišta), kao i lekarski pregled igrača.Obrasci se nalaze u prilogu.

U prilogu se nalaze obrasci za licenciranje ekipa za kvalifikacione utakmice za Kvalitetne lige Srbije u kategoriji juniora i kadeta. 

Komesar seniorskih liga objavljuje obrasce za licenciranje 1 MRL istok i 1 ŽRL jug 2. Termini za licenciranje su od 18. - 20. septembra u dogovoru sa Komesarom. Molimo klubove da regulišu status trenera sa UKTS kako bi licenciranje proteklo bez problema. Pored popunjenog obrasca za licenciranje, potrebno je dostaviti i kartone igrača u skladu sa bojama godišta za sezonu, lekarski pregled igrača kao i dokaz o uplati članarine UKTS.

U prilogu se nalazi obrazac Potvrde učešća u KUP takmičenje kao i Organizacija KUP takmičenja, gde možete naći sve potrebne informacije. Molim Vas da popunjen, potpisan i pečatiran obrazac vratite na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. zaključno sa 14. avgustom 2019. 

U prilogu objavljujemo Obrazac potvrde učestvovanja u takmičenje 1 ŽRL jug 2. Molim Vas da popunjen, potpisan i pečatiran obrazac vratite na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.zaključno sa 14. avgustom 2019. Klubovi koji nisu dostavili potrebnu dokumentaciju za dobijanje Odobrenja za učestvovanje u takmičenje, treba da to učine u sto skorijem roku. Samo sa validno izdatim Odobrenjem za takmičenja, klub stiče pravo na učešće u takmičenja u sezoni 2019/2020. 

U prilogu objavljujemo Obrazac potvrde učestvovanja u takmičenje 1 MRL istok. Molim Vas da popunjen, potpisan i pečatiran obrazac vratite na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.zaključno sa 14. avgustom 2019. NAPOMENA: Klubovima koji nisu platili taksu za izdavanje Odobrenja za učestvovanje u takmičenja, u iznosu od 6.000 dinara, prijava NEĆE biti uzeta u razmatranje.

U prilogu se nalazi obrazac Potvrde učešća u takmičenje Kvalitetne lige ( Jedinstvene ) KSS. Molim Vas da popunjen, potpisan i pečatiran obrazac vratite na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. zaključno sa 14. avgustom 2019. "Prijavu za kvalifikacije JKL/KLS mogu podneti: SENIORSКI klubovi koji se takmiče u sezoni 2019/2020 u 1.MLS, 2.MLS, 1.MRL, shodno Pravilniku o takmičenju КSS (član 38 stav 5)" ." Prijavu za kvalifikacije ŽKLS mogu podneti: SVI REGISTROVANI AКTIVNI КLUBOVI, koji su dobili dozvolu za sezonu ili im je odobreno učešće u takmičenju."

U prilogu se nalazi obrazac Potvrde učešća u takmičenje Kvalitetne lige ( Međuregionalne ) RKS. Molim Vas da popunjen, potpisan i pečatiran obrazac vratite na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. zaključno sa 14. avgustom 2019. Selekcije koje budu igrale Kvalifikacije za Kvalitetne lige KSSa, možete uslovno prijaviti za Međuregionalnu ligu, u slučaju da se ne plasiraju za Kvalitetnu ligu KSSa.