Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 2. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija se nalazi u prilogu.

Promena termina utakmice 2.kola 1MRL Istok između KK Morava - OKK Junior. Utakmica se igra u novom terminu, u petak 13.oktobra od 19h u Vladičinom Hanu. Službena lica ostaju ista.

U prilogu se nalazi jedini važeći daljinar za naplatu putnih troškova službenih lica 1 MRL Istok.

U prilogu se nalazi raspored i kalendar za takmičenje 1 MRL Istok koje se vodi iz kancelarije RKS Istočna Srbija.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje Zapisnik sa sastanka klubova 1 MRL Istok održanog 20. septembra 2017. godine. Zapisnik se nalazi u prilogu.

RKS Istočna Srbija objavljuje poziv na sastanak 1 MRL Istok kao i obrazac za formiranje takmičenja sa predlogom kalendara. Za sve dodatne informacije pozvati Komesara lige na broj 060 42 22 277.

Komesar 1 MRL Istok je dostavio izveštaj za Takmičarsku komisiju za sezonu 2016./2017. godinu. Izveštaj sa svim potrebnim podacima se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje daljinar koji je jedini važeći u sezoni 2016./2017. godine za takmičenje 1 MRL Istok. Daljinar je u prilogu.

RKS Istočna Srbija objavljuje zapisnik sa sastanka 1 MRL Istok koji je održan 24.09.2016. godine, parove po Bergeru i obrazac za formiranje takmičenja. Dokumenta su u prilogu.

RKS Istočna Srbija objavljuje daljinar koji se koristi za takmičenje 1 MRL Istok koje se vodi iz kancelarije Istočne Srbije. Daljinar je u prilogu.