Na zahtev Takmičarske komisije KSS, urađen je i dostavljen Izveštaj 1 MRL Istok na kraju sezone. Izveštaj je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata posle 26. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Utakmica 26.kola 1MRL Istok KK JUGBASKET - KK MLADOST VESNA odigraće se u novom terminu, u nedelju 22.4.2018.god. sa početkom od 18:00. Službena lica ostaju ista.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata posle 25. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata posle 24. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata posle 23. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Utakmica 23.kola 1MRL Istok KK DIMITROVGRAD - KK RADNIK odigraće se u novom terminu, u nedelju 1.4.2018.god. sa početkom od 19:30. Službena lica ostaju ista. 

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata posle 22. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Utakmica 22.kola 1MRL Istok KK RADNIK - KK RTANJ odigraće se u novom terminu, u nedelju 25.3.2018.god. sa početkom od 13:00. Službena lica ostaju ista.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata posle 21. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.