Utakmice 12.kola 1MRL Istok između KK JUGBASKET - OKK SOKOBANJA igra se u petak 15.12.2017.god od 19:30. Službena lica ostaju ista.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 11. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Promena termina utakmice 11.kola 1MRL Istok između KK MLADOST VESNA - KK NIŠ za nedelju 10.12.2017. od 20h. Službena lica ostaju ista.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 10. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 9. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Promena termina utakmice 9.kola 1MRL Istok između KK RTANJ - KK RADNIK za nedelju 26.11.2017. od 17h. Službena lica ostaju ista.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 8. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 6. i 7. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Novi termin utakmice KK MLADOST VESNA - KK MORAVA je SUBOTA 11.11.2017. od 20.30h. Službena lica ostaju ista.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 5. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.