Učesnici će biti smešteni u sportskom kampu Karataš, Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije, Đerdapski put bb, Kladovo. Skup igrača i stručnih lica je do 13.30 časova, a odlazak poslednjeg dana u 09.00 časova. Obezbeđen je autobuski prevoz do Karataša i nazad.

Polazak autobusa iz Beograda je 24 juna u 10.00 ispred SC Šumice ul. Ustanička 125-1. Isti autobusi oko 10.45 časova polazi kod naplatne rampe Požarevac u pravcu Požarevca-autoput Beograd –Niš. Povratak iz Karataša je planiran 4 jula oko 09.00 časova.
Igrači su obavezni da sa sobom ponesu potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti, koja nije starija od tri meseca, a sadrži: lekarski pregled, EKG snimak, laboratorijske analize (krvna slika i urin) , podatak o težoj bolesti, operaciji, povredi, alergiji i neophodnosti uzimanja određenih lekova. 
Obavezno poneti overenu zdravstvenu knjižicu i jednu fotografiju za lični karton(koji dolaze prvi put). 
Mole se klubovi da potvrde učešće svojih igrača do 15.06.2016. na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Spiskovi se nalaze u prilogu.

Stručni saradnik KSS
Mr Gordan Todorović