Komisija za takmičenja je dostavila Odluke i zaključke sa sednica održanih 19. marta i 5. aprila 2024. godine. Odluke i zaključci se nalaze u prilogu.

Komisija za takmičenja je dostavila set dokumenata za izdavanje Odobrenja za sezonu. Poslednji rok za dostavu dokumentacije je 20. maj 2024. godine. Dokumentacija se dostavlja u papiru, na adresu Nikole Pašića 16/8, Niš. Svi klubovi koji podnose dokumentaciju za dobijanje Odobrenja za takmičenja, moraju da izmire dugovanja ka Košarkaškom savezu Srbije, kao i prema regionima čiji su članovi i koji su vodili takmičenja u kojima su učestvovali.
Klubovi učesnici 1. MRL Istok, 1. ŽRL Jug 2, kao i MK takmičenja RKS istočna Srbija, dokumentaciju dostavljaju Kancelariji RKS istočna Srbija.

Takmičarska komisija Košarkaškog saveza Srbije je dostavila uslove Konkursa za organizovanje polufinalnog turnira u konkurenciji pionira, kao i finalnih turnira mlađih kategorija. Uslovi konkursa, kao i obrasci za prijavu, se nalaze u prilogu.

Komesari regionalnih liga ( 1.MRL, 2. MRL i 1. ŽRL ) koje se vode iz kancelarija Istočne i Južne Srbije, zakazuju seminar i testiranje delegata. Seminar i testiranje su zakazani za 17. septembar 2023. u OŠ Sveti Sava. Sve potrebne inforamcije, nalaze se u prilogu.

Komisija za takmičenje je dostavila početne tabele zimskih regionalnih seniorskih liga, u sezoni 2023/2024. Tabela se nalazi u prilogu.

Komisija za takmičenja je dostavila početne tabele KSS takmičenja, u sezoni 2023/2024. Tabele se nalaze u prilogu.

Komisija za takmičenja je dostavila pregled završnih tabela zimskih seniorskih takmičenja u sezoni 2022/2023. Tabela se nalazi u prilogu.

 Na elektronskoj sednici Komisije za takmičenje, koja je održana 12. aprila 2023. godine, donešene su odluke koje se nalaze u prilogu.