Košarkaški savez Srbije je dostavio link sa najnovijim merama u borbi protiv virusa covid 19. Mere možete naći na linku https://www.srbija.gov.rs/vest/502985/od-sutra-na-snazi-nove-mere-u-borbi-protiv-koronavirusa.php  .

Takmičarska komisija KSS je dostavila DOPUNU Covid protokola organizacije utakmice. Dopuna protokola se nalazi u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila obaveštenje o načinu plaćanja članarine službenih lica ( kontrolora, sudija, delegata, pomoćnih sudija, statističara ). Članarina se uplaćuje na žiro račun КSS, primalac КSS, svrha uplate članarina službenog lica, žiro račun br. 205-136403-25. U polje uplatilac obavezno upisati ime i prezime službenog lica za koje se vrši uplata radi ažurnosti evidencije uplata (nikako ime i prezime drugog lica koje uplaćuje). Dokaz o uplati slati na imejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Rok za uplatu članarine je ponedeljak 02. novembar 2020. godine. Sva detaljnija uputstva se nelaze u prilogu.

Odluka Komisije za takmičenja Košarkaškog saveza Srbije se nalazi u prilogu.

Komisija za takmičenje je dostavila Odluke sa elektronske sednice. Odluke se nalaze u prilogu.

Komisija za takmičenja je dostavila početne tabele seniorskih liga KSS u sezoni 2020/2021. Tabele se nalaze u prilogu.

U prilogu objavljujemo početne tabele zimskih seniorskih liga KSS za sezonu 2020/2021. Početne tabele 2 MRL i 1 ŽRL su podložne promenama jer još uvek nije završeno izdavanje Odobrenja za takmičenja.

Za sastanak sa komesarima pred sezonu, deo materijala su dokumenta u vezi sa iznosom taksi za službena lica, kalendari takmičenja, organizacije kvalifikacija kvalitetnih liga, MK, seniorskih kao i KUP takmičenja. Ove sezone je novina i dokument PROTOKOL ORGANIZACIJE UTAKMICA KSS a u vezi sa sprečavanjem epidemije virusa COVID 19. Sva dokumenta se nalaze u prilogu.