U prilogu objavljujemo prijavu na konkurs za KUP takmičenje, treći stepen, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Takmičarska komisija KSS je dostavila DOPUNU Covid protokola organizacije utakmice. Dopuna protokola se nalazi u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila obaveštenje o načinu plaćanja članarine službenih lica ( kontrolora, sudija, delegata, pomoćnih sudija, statističara ). Članarina se uplaćuje na žiro račun КSS, primalac КSS, svrha uplate članarina službenog lica, žiro račun br. 205-136403-25. U polje uplatilac obavezno upisati ime i prezime službenog lica za koje se vrši uplata radi ažurnosti evidencije uplata (nikako ime i prezime drugog lica koje uplaćuje). Dokaz o uplati slati na imejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Rok za uplatu članarine je ponedeljak 02. novembar 2020. godine. Sva detaljnija uputstva se nelaze u prilogu.

Odluka Komisije za takmičenja Košarkaškog saveza Srbije se nalazi u prilogu.

Komisija za takmičenje je dostavila Odluke sa elektronske sednice. Odluke se nalaze u prilogu.

Komisija za takmičenja je dostavila početne tabele seniorskih liga KSS u sezoni 2020/2021. Tabele se nalaze u prilogu.

U prilogu objavljujemo početne tabele zimskih seniorskih liga KSS za sezonu 2020/2021. Početne tabele 2 MRL i 1 ŽRL su podložne promenama jer još uvek nije završeno izdavanje Odobrenja za takmičenja.