Komisija za takmičenja je dostavila uslove organizacije polufinalnih turnira u kategoriji pionira kao i principe žrebanja. Dokumenta se nalaze u prilogu.

U prilogu objavljujemo naredbu o random vremenu sportskih objekata za odrzavanje vec unapred zakazanih treninga I sportskih dogadjaja. Posebno obratiti pažnju na tačku 1, deo 6, gde se definiše radno vreme sportskih objekata u slučaju održavanja registrovanih takmičenja u nadležnosti nadležnih nacionalnih sportskih saveza i to u unapred zakazanim terminina.

Košarkaški savez Srbije, Komisija za takmičenja, je dostavila Poziv klubovima za dobijanje Dozvole za sezonu 2021/2022. Poziv se nalazi u prilogu.

U prilogu se nalazi odluka sa elektronske sednice Komisije za Takmičenja KSS, održane 23. februara 2021. godine.

U prilogu objavljujemo prijavu na konkurs za KUP takmičenje, treći stepen, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Takmičarska komisija KSS je dostavila DOPUNU Covid protokola organizacije utakmice. Dopuna protokola se nalazi u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila obaveštenje o načinu plaćanja članarine službenih lica ( kontrolora, sudija, delegata, pomoćnih sudija, statističara ). Članarina se uplaćuje na žiro račun КSS, primalac КSS, svrha uplate članarina službenog lica, žiro račun br. 205-136403-25. U polje uplatilac obavezno upisati ime i prezime službenog lica za koje se vrši uplata radi ažurnosti evidencije uplata (nikako ime i prezime drugog lica koje uplaćuje). Dokaz o uplati slati na imejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Rok za uplatu članarine je ponedeljak 02. novembar 2020. godine. Sva detaljnija uputstva se nelaze u prilogu.

Odluka Komisije za takmičenja Košarkaškog saveza Srbije se nalazi u prilogu.