Komisija za izdavanje Odobrenja za takmičenja koja se vode iz kancelarije RKS istočna Srbija, izdala je Odobrenja za takmičarsku sezonu 2021/2022. klubovima 1 MRL Istok, 1 ŽRL jug 2 kao i MK klubovima RKS IS.Odobrenja se nalaze u prilogu.

Nakon izdavanja Dozvola za sezonu i Odobrenja za takmičenja, za sezonu 2021/2022., formirane su početne tabele nacionalnih takmičenja kao i 1. muške regionalne lige. Početne tabele se nalaze u prilogu.

Završne tabele zimskih seniorskih liga u sezoni 2020/2021, se nalaze u prilogu.

Sektor za 3x3 takmičenja Košarkaškog saveza Srbije, dostavio je Kalendar takmičenja u 2021. godini, Odluku o taksama službenih lica, Kovid protokol, uslove organizacije takmičenja i Organizacija 3x3 takmičenja. Dokumenta se nalaze u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila Početne tabele letnjih seniorskih i MK takmičenja u sezoni 2021/2022. Tabele se nalaze u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila sistem takmičenja i princip žrebanja za finalni turnir u konkurenciji juniorki. Dokument se nalazi u prilogu.

Komisija za takmičenja je objavila konkurs za organizaciju finalnih turnira u mlađim kategorijama. Uslove konkursa kao i obrazac prijave, možete pronaci u prilogu.

Komisija za takmičenja je dostavila uslove organizacije polufinalnih turnira u kategoriji pionira kao i principe žrebanja. Dokumenta se nalaze u prilogu.

U prilogu objavljujemo naredbu o random vremenu sportskih objekata za odrzavanje vec unapred zakazanih treninga I sportskih dogadjaja. Posebno obratiti pažnju na tačku 1, deo 6, gde se definiše radno vreme sportskih objekata u slučaju održavanja registrovanih takmičenja u nadležnosti nadležnih nacionalnih sportskih saveza i to u unapred zakazanim terminina.

Košarkaški savez Srbije, Komisija za takmičenja, je dostavila Poziv klubovima za dobijanje Dozvole za sezonu 2021/2022. Poziv se nalazi u prilogu.