U prilogu se nalaze potrebni obrasci za odigravanje utakmica mlađih kategorija. Jedina izmena je kod obrasca za projavu igrača koji je sada, ujedno, i Covid izjava. Molimo službena lica i klubove da popunjene obrasce dostavljaju Komesaru takmičenja.

U prilogu se nalazi obrazac za licenciranje ekipa 1. ženske regionalne lige jug 2, kao i covid izjava za svaku osobu koja se nalazi na licenci ekipe. Popunjen obrazac, sa kartonima igračica, lekarskim pregledima, kao i popunjenim covid izjavama, potrebno je dostaviti Komesaru, kako bi ekipa bila licencirana na vreme.

U prilogu se nalazi obrazac za licenciranje ekipa 1. muške regionalne lige istok, kao i covid izjava za svaku osobu koja se nalazi na licenci ekipe. Popunjen obrazac, sa kartonima igrača, lekarskim pregledima, kao i popunjenim covid izjavama, potrebno je dostaviti Komesaru, kako bi ekipa bila licencirana na vreme.

Obrazac prijave za MK KSS lige ( Roda juniori / Triglav kadeti / Triglav kadetkinje ), se nalazi u prilogu. Rok za prijavu ekipa je 08. oktobar 2021. godine. Popunjen obrazac je potrebno poslati na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Obrazac prijave za Regionalnu ligu RKS istočna Srbija ( juniori / kadeti / pioniri / mlađi pioniri / juniorke / pionirke / mlađe pionirke ), se nalazi u prilogu. Rok za prijavu ekipa je 03. septembar 2021. godine. Popunjen obrazac je potrebno poslati na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Obrazac prijave za kvalifikacije MK RKS IS međuregionalnih liga ( juniori / kadeti / pioniri ), se nalazi u prilogu. Rok za prijavu ekipa je 08. septembar 2021. godine. Popunjen obrazac je potrebno poslati na mail dusan.vasic@rksis.rs ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .