Komisija za takmičenja je dostavila set obrazaca koji su potrebni pri korišćenju prelaznih rokova. Pored obrazaca Pristupnica, i prelaska maloletnih igrača van mesta prebivališta ( košarkaški i nekošarkaški prelasci ), u prilogu se nalazi i član 57 Registracionog pravilnika u kome je navedeno šta od dokumentacije je potrebno dostaviti za tu vrstu prelaska.

Obrazac za licnenciranje ekipa 3. MRL istok se nalazi u prilogu. Popunjen, potpisan i pečatiran obrazac poslati na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Obrazac za prijavu ekipa za učešće u 3. MRL, 2. ŽRL i letnja MK takmičenja, se nalazi u prilogu.

U prilogu se nalazi obrazac Pristupnice koji se koristi za prelaske igrača, kao i za prve registracije/upise, igrača. Primeri popunjenih Pristupnica se nalaze isto u prilogu.
Kod prelaska igrača, pored uredno popunjene Pristupnice, sa slikom, prilaže se sken pasoša.
Za prvi upis/registraciju, pored popunjene Pristupnice, sa slikom, prilaže se Izvod iz matične knjige rođenih, i poželjno je, sken pasoša.
Pri prvom upisu/registraciji, ako je igrač rodjen van Srbije, obavezni su i obrasci National Team Declaration, kao i Players Self - Declaration (primer kako treba popuniti je isto u prilogu), sa obaveznim skenom važećeg pasoša, u slučaju dvojnog državljanstva, prilažu se oba pasoša.

U prilogu objavljujemo obrazac raskida ugovora.

U prilogu objavljujemo najnoviji obrazac Molbe kluba za prijem u članstvo Košarkaškog saveza Srbije. 

Takmičarska komisija KSS je dostavila obrazac ugovora o profesionalnom angažovanju igrača. Ugovor se nalazi u prilogu.

Košarkaški savez Srbije je dostavio obrasce za tipske ugovore o stipendijskom i amaterskom angažovanju igrača. Obrasci ugovora se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje obrazac zapisnika za Minibasket festivale. Obrazac zapisnika se nalazi u prilogu.

Prilozi:
Preuzmi ovaj dokument (Zapisnik.pdf)Zapisnik.pdf