Komisija za Takmičenja je dostavila obrazac koji je potrebno popuniti kada ekipa / klub, odlaze na neki međunarodni sportski događaj. Popunjen obrazac se dostavlja putem maila Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , kao i na mail Komisije za takmičenja Košarkaškog saveza Srbije Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Licenciranje ekipa 3. MRL istok, je zakazano za 6. maj 2022. godine, od 11.00 do 16.00 časova u kancelariji RKS istočna Srbija. Za licenciranje je potrebno popuniti Obrazac Licenca-ekipe-LL-2022 ( u prilogu ), regulisati status trenera ekipe kod UKTS ( uraditi najkasnije do 5. maja zbog platnog prometa ), dostaviti ekipni lekarski pregled za svakog igrača na licenci, dostaviti odgovarajuće kartone igrača sa odgovarajućim godištima.

U prilogu se nalaze potrebni obrasci za odigravanje utakmica mlađih kategorija. Jedina izmena je kod obrasca za projavu igrača koji je sada, ujedno, i Covid izjava. Molimo službena lica i klubove da popunjene obrasce dostavljaju Komesaru takmičenja.

U prilogu se nalazi obrazac prijave za 2. memorijalni 3x3 turnir "Ivan Ica Jovanović".

U prilogu se nalaze obrasci Molba igrača nekošarkaški transfer i Molba igrača košarkaški transfer. Obrasci se popunjavaju u slučaju prelaska maloletnog igrača van mesta prebivališta, po članu 57. Registracionog pravilnika.

Kancelarija RKS istočna Srbija objavljuje set dokumenata koji su potrebni za odigravanje utakmice. Novina u odnosu na prethodnu sezonu su COVID 19 izjave za igrače i pratioce, kao i za službena lica na utakmici. COVID 19 izjave su obavezna dokumentacija koja se dostavlja komesaru uz dokumentaciju.

U prilogu objavljujemo obrazac raskida ugovora.

U prilogu objavljujemo najnoviji obrazac Molbe kluba za prijem u članstvo Košarkaškog saveza Srbije.