Saopštenje broj 11, Međuregionalne lige mlađih kategorija, koje se vode iz kancelarije regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije, nalazi se u prilogu.

Saopštenje broj 10, Međuregionalne lige mlađih kategorija, koje se vode iz kancelarije regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije, nalazi se u prilogu.

Saopštenje broj 9, Međuregionalne lige mlađih kategorija, koje se vode iz kancelarije regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije, nalazi se u prilogu.

Saopštenje broj 8, Međuregionalne lige mlađih kategorija, koje se vode iz kancelarije regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije, nalazi se u prilogu

Saopštenje broj 7, Međuregionalne lige mlađih kategorija, koje se vode iz kancelarije regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije, nalazi se u prilogu.

Saopštenje broj 6, Međuregionalne lige mlađih kategorija, koje se vode iz kancelarije regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije, nalazi se u prilogu.

Saopštenje broj 5, Međuregionalne lige mlađih kategorija, koje se vode iz kancelarije regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije, nalazi se u prilogu.

Saopštenje broj 4, Međuregionalne lige mlađih kategorija, koje se vode iz kancelarije regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije, nalazi se u prilogu.

Saopštenje broj 3, Međuregionalne lige mlađih kategorija, koje se vode iz kancelarije regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije, nalazi se u prilogu.

Saopštenje broj 2, Međuregionalne lige mlađih kategorija, koje se vode iz kancelarije regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije, nalazi se u prilogu.