U prilogu se nalaze Odluke vanrednog prelaznopg roka "72" sata do početka takmičenja.

U prilogu objavljujemo prvostepena Odluke aprilskog prelaznog roka.

Kancelarija RKS istočna Srbija, objavljuje spisak prispelih zahteva za prelazak u redovnom aprilskom prelaznom roku za klubove učesnike 3. MRL Istok. Spisak se nalazi u prilogu.

Redovni aprilski prelazni rok je otvoren 26. i 27. aprila za sve igrače koji će igrati 3. MRL / 2. ŽRL lige. Uputstvo za prelazni rok se nalazi u prilogu a sva potrebna dokumentacija ( Reistracioni pravilnik, Pravilnik o takmičenju, Statut KSS ) se nalaze na sajtu RKSIS . Na sledećim linkovima se nalaze obrasci Pristupnice, Dvojne pristupnice i Izjava da igrač nije nastupao u inostranstvu: https://rksis.rs/dokumenta/obrasci/1189-tk-novi-obrazac-pristupnice-prebivaliste-dvojna-i-izjava-07-06-2018 kao i Molbe igrača za prelaske van mesta prebivališta https://rksis.rs/dokumenta/obrasci/2460-molba-igraca-kosarkaski-nekosarkaski-transfer-07-04-2021 .

U prilogu se nalaze odluke vanrednog prelaznog roka 1. muške lige Srbije ( KLS ).

Komisija za Takmičenja je dostavila Odluke vanrednog prelaznog roka za igrače seniore kao i ABA prelaske i Ino odlaske. Odluke se nalaze u prilogu.

U prilogu objavljujemo Odluke prelaznog roka.

Komisija za Takmičenja je dostavila DOPUNU vanrednog prelaznog roka za seniore. Obaveštavaju se klubovi da najkasnije do 30.12.2020. dostave dopunu dokumentacije kako bi igrači ostvarili prelaske. Odluka VPR se nalazi u prilogu.

Takmičarska komisija je dostavila Odluke vanrednog prelaznog roka za igrače MK i seniore. Vanredni prelazni rok za igrače MK kao i za seniore je sa današnjim danom zatvoren za sezonu 2020/2021. Odluke su u prilogu.