Utakmica 2. kola 1 .MRL Istok, KK Dimitrovgrad - KK Marinos, pomerena je za subotu, 16.10.2021. u 19.00 časova u SC "Park" Dimitrovgrad. Službena lica ostaju ista.

Komesar 1. MRL Istok, objavljuje Izveštaj datih koševa u kolu kao i finansijske obaveze klubova iz Saopštenja. Izveštaj i finansijske obaveze klubova se nalaze u prilogu.

U prilogu se nalazi evidencija izrečenih kazni iz KUP takmičenja i 1. MRL istok. Molimo klubove da svoje finansijske obaveze, izvršavaju na vreme.

Nakon održanog sastanka Komesara sa klubovima učesnicima 1. muške regionale lige, Istok, Komesar je dostavio Zapisnik sa sastanka. Zapisnik se nalazi u prilogu.

Sastanak klubova Prve Muške Regionalne Lige Istok će se održati u Nišu, u ČETVRTAK 16.09.2021. godine u 18:00 časova, u prostorijama Mašinskog fakulteta, ul Aleksandra Medvedeva 14 (svečana sala na 4.spratu). Potreban materijal za sastanak, kao i poziv za sastanak, se nalaze u prilogu.

U prilogu objavljujemo Izveštaj posle završenog takmičenja 3. MRL Istok, u sezoni 2021/2022. Ekipi KK Bin iz Zaječara, čestitamo na plasmanu u 2. MRL istok.