Podsećamo vas da će se licenciranje za region Istočna i Južna Srbija, obaviti u SC ŠIVARA, Kej Kola Srpskih Sestara u Nišu u nedelju 26. od 11.30 do 13.30.
U sklopu licenciranja regiona, i u saradnji sa predsednikom Udruženja košarkaških trenera- regije ISTOK, Markom Cvetkovićem, istog dana će i čuveni trener Jovica Arsić održati svoje predavanje za BCB 2021 ,,LOW POST IGRA U NAPADU U SAVREMENOJ KOŠARCI'', od 13.30 do 15.00.

Svi zainteresovani članovi Udruženja mogu doći i prisustvovati predavanju uz poštovanje svih zaštitnih mera. Podsećamo vas da je neophodno da izmirite sve svoje dospele obaveze prema Udruženju i da je to krajnji rok za licenciranje pred početak sezone 2021/2022.
Vaše članarine (kotizacije) možete izmirite na licu mesta ili putem uplata na tekući račun UKTSa.
Prilikom licenciranja, podelićemo vam vaše trenerske paketa koji se ove godine sastoje od:
- Najnovije knjige Udruženja ,, Vežbe odbrambene taktike ''
- Novog časopisa TRENER br. 109
- Majice (specijalni dizajn)
- Trenerskog planera
U sklopu Beogradske košarkaške klinike 2021, pripremili smo predavanja: Marine Maljković (2 teme- Princip odbrane 1 na 1 u zoni šuta i Presing čovek na čoveka), Svetislava Pešića (Preporuke i ideje u radu sa mladim igračima), Duška Vujoševića (Vraćanje akcenta na igru 1 na 1 u mlađim kategorijama), Ernesta Rađena.
Ovoj skupini će se pridružiti još nekoliko podjednako velikih trenerskih imena koja čuvamo kao specijalno iznenađenje.
Napomene:
- Uplate možete obaviti na licu mesta 
- Tekući račun 205-114324-11, u poziv na broj staviti broj Vaše licence.
- Za preuzimanje paketa i licenci, treneri donose priznanicu na uvid i za sve trenere istog kluba ukoliko su platili putem tekućeg računa.