Udruženje košarkaških trenera Srbije, najavljuje licenciranje trenera regiona, u NEDELJU 26.09.2021. godine sa početkom u 12.00 časova, u SC "Šivara". Prilikom licenciranja, podeliće i trenerske pakete koji se ove godine sastoje od:
- Najnovije knjige Udruženja ,, Vežbe odbrambene taktike ''
- Novog časopisa TRENER br. 109
- Majice (specijalni dizajn)
- Trenerskog planera
- Predavanja BCB 2021

U sklopu Beogradske košarkaške klinike 2021, pripremili su predavanja Marine Maljković (2 teme- Princip odbrane 1 na 1 u zoni šuta i Presing čovek na čoveka), Svetislava Pešića (Preporuke i ideje u radu sa mladim igračima), Duška Vujoševića (Vraćanje akcenta na igru 1 na 1 u mlađim kategorijama), Ernesta Rađena. Ovoj skupini će se pridružiti još nekoliko podjednako velikih trenerskih imena koja čuvamo kao specijalno iznenađenje. Najavljujemo i još jedno malo iznenađenje - prilikom licenciranja u Nišu, biće otvoreno i predavanje uvaženog trenera Jovice Arsića, u nedelju 26.09. u 13.30 časova, u SC "Šivara". Svi zainteresovani članovi Udruženja mogu da dođu i prisustvuju, uz obavezno poštovanje svih zdravstvenih mera i nošenje maski.
Napomene:
Treneri uplate mogu obaviti i na licu mesta, prilikom posete UKTS regionu na tekući račun 205-114324-11, poziv - broj trenerske licence.Za preuzimanje paketa i licenci, treneri donose priznanicu na uvid i za sve trenere istog kluba ukoliko su platili putem tekućeg računa