Kao i svake godine, u sklopu Košarkaške klinike, Udruženje trenera Srbije, pripremilo je trenerske pakete za sve prisutne članove koji su izmirili sve svoje finansijske obaveze.
TRENERSKI PAKET 1 za trenere koji su prisustvovali Trenerskim danima i već dobili paket, sadrži:
– Časopis
– Trenerski planer
– Knjigu Zbornik radova
TRENERSKI PAKET 2 za trenere koji nisu dobili paket na Trenerskim danima sadrži:
– Časopis
– Trenerski planer
– Knjigu Zbornik radova
– Majicu
– USB (Sva predavanja Aleksandra Grujića, Knjiga „SmallBall“ i Playbook Evrolige)

Zbornik radova, kao izvor informacija i inspiracije, ima praktičnu upotrebu u svakodnevnom radu trenera na svim nivoima. UKTS se trudi da budu zastupljene sve teme iz oblasti metodike trenažnog procesa, filozofije igre, fizičke pripreme i psihologije sporta. 
Košarkaška klinika Dušan Ivković biće održana 29. i 30. juna 2024. godine, u dvorani Aleksandar Nikolić. Stručni seminar će predvoditi prvak Evrope 2022/23, trener Real Madrida, Ćus Mateo kome će se pridružiti ovogodišnji osvajač Evrokupa, trener Pariza Tuomas Isalo, trener London Lajonsa, Petar Božić, kao i NBA trener Stiv Kliford, koji je ove sezone u Šarlot Hornetsima trenirao naša dva reprezentativca, Alekseja Pokuševskog i Vasilija Micića.
Molba za sve članove da izmire svoje obaveze prema Udruženju (I i II deo godišnje članarine) i time obezbede svoj Trenerski paket.
Obaveze prema Udruženju je moguće izmiriti uplatama do četvrtka 27.06.2024.
Račun UKTS: 205-114324-11
Poziv na broj: Broj Vaše licence
Nakon navedenog roka, prihvataće se i uplate na licu mesta, u holu dvorane Aleksandar Nikolić pred sam početak seminara.