U dogovoru sa Vladimirom Kuzmanovićem Direktorom reprezentativnih selekcija KSS ovogodišnje turnire regiona 2003. i 2004. godišta koji se održavaju u Kragujevcu poslednja dva vikenda maja, sudiće sudije sa cele teritorije Srbije a nalaze se na listi kandidata za napredovanje sa 2MRL na 1MRL. Grupe sudija za svaki turnir nalaze se u prilogu. Sudije putuju na utakmice sa reprezentacijama svojeg regiona, troškove smeštaja i ishrane snosi KSS, suđenje utakmica je besplatno. Utakmicama će prisustvovati predstavnici SK KT KSS.

Sve sudije su dužne da preko svog regionalnog koordinatora saznaju vreme i mesto polaska na odgovarajući turnir kako bi putovali zajedno sa reprezentacijom regiona. Sudije su dužne da sa sobom ponesu sudijsku opremu za zvanična takmičenja KSS.
Molimo sudije da najkasnije do srede 03.05.2017 godine do 12,00 časova potvrde dolazak na odgovarajući turnir imejlom svom Regionalnom koordinatoru a koordinatori da potvrde nominacije za sve sudije iz regiona najkasnije do kraja istog radnog dana na imejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Dolazak sudija na turnir Regiona je jedan od uslova za napredovanje na višu listu.