Obaveštavamo Vas da će se u SREDU 23.11.2016. godine u Nišu u Hali ’’Čair’’ sa početkom u 18.00 časova odigrati zvanična utakmica u okviru FIBA kvalifikacija za Eurobasket 2017 za žene, između seniorskih reprezentacija Srbije i Ukrajine.

Ovim povodom Vas pozivamo da svi zajedno pozdravimo naše šampionke, ponovo zajedno na terenu  posle  istorijskog  uspeha  i  osvajanja  zlatne  medalja  na  Eurobasketu prošle godine i bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru ove godine. Isto tako, molimo Vas da na utakmicu organizovano dovedete što veći broj dece, članove vašeg kluba, u Halu ‘’Čair’’ kako bi prisustvovali gore pomenutoj utakmici.
Takođe,  u  cilju  što  bolje  organizacije  i  međusobne  komunikacije,  potrebno  je  da  na  vreme (nekoliko dana ranije) javite Regionalnoj kancelariji Istočne Srbije ( Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ) okvirno broj dece i trenera u pratnji kako bi omugućili lakšu distribuciju, tj.preuzimanje ulaznica za pomenutu utakmicu.
U nadi da ćemo se 23.11.2016. godine okupiti u što većem broju i pružiti još jednom podršku našim zlatnim devojkama.
Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

S poštovanjem, Ana Joković,
Potpredsednica Košarkaškog saveza Srbije