Na teritoriji RKS Istočna Srbija se odigrava još jedan Basket 3x3, i to u Sokobanji. Povodom toga, objavljujemo poziv za učesnike.

Prijave za basket turnir "Avgust u Avgustu 3x3 Sokobanja 2016" koji se održava 12. i 13. avgusta, su u toku! Ekipe se mogu prijaviti u Organizaciji za turizam i kulturu, Ulica Trg Oslobođenja br. 2 (Info centar - preko puta Muzeja) (za sve kategorije) , kao i na sajtu http://www.3x3planet.com/en/event/details/TMG16IAGSSYERSRB… (u kategoriji seniora) i preko zvanične FB stranice www.facebook.com/avgustuavgustu

Kotizacije za učešće na turniru:

Seniori - 2.000,00 dinara po ekipi

15 - 18 god. - besplatno učešće

Do 14 god. - besplatno učešće

Ženska kategorija (do 16 god.) - besplatno učešće

Uplate izvršiti na tekući račun Sportskog saveza: 

325-9500700033130-36 i poslati uplatnicu na e - mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili doneti u prostorije Organizacije za turizam, gde takođe možete uplatiti kotizaciju. 

Kotizacija za seniore može da se uplati i prvog dana održavanja turnira (na terenima kod škole) , ali minimum sat vremena pre početka , kako bi žreb bio realizovan na vreme!

Popunjene prijave ekipe treba da donesu na igralište, na sam dan početka turnira, ili u prostorije Organizacije za turizam i kulturu Sokobanja.

Ekipe koje uplate i pošalju uplatnicu na e - mail treba da ostave podatke (ime ekipe, imena i prezimena svih igrača (3 + 1)) kao i osobu zaduženu za kontakt (ime i prezime, br. telefona, e-mail adresu), na osnovu čega će organizatori popuniti prijavu.

Prijavne formulare takođe možete preuzeti u kancelariji Organizacije, kao i na zvaničnoj FB stranici.

Kontakt telefon: 063/76 05 246.

Basket groznica je počela!!