Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmene termina i delegiranja za MK takmičenja koja se vode iz iste. Termini sa izmenama se nalaze u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila odluke vanrednog prelaznog roka. Spisak prelazaka se nalazi u prilogu.

Izmenjena licenca koje važi od 10. kola 1 MRL Istok. Licenca se nalazi u prilogu.

Izmenjena licenca koja važi od 8. kola 2 ŽLS Jug B se nalazi u prilogu.

U okviru programa kvalitetnog razvoja igrača, kontinuiranog praćenja i individualnog tehničko-taktičkog usavršavanja, naš poznati stručnjak Vlada Vukoičić održaće edukativne treninge za igrače 2002. i 2003. godišta iz Beograda.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 6 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 5 za takmičenje I stepen, koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 5 za takmičenje Regionalna liga koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 8 za takmičenje 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 7. odigranog kola 2 ŽLS jug B. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 9 za takmičenje 1 MRL Istok koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 9. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje licence ekipa Međuregionalne MK lige koje su izmenjene posle MK VPR. Licence se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje licence ekipa I stepena MK lige koje su izmenjene posle MK VPR. Licence se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje licence ekipa Regionalne lige MK koje su izmenjene posle MK VPR. Licence se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmene licenci u takmičenju 1 MRL Istok posle VPR a koje važe od 9. kola. Licence su u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmene termina i delegiranja za MK takmičenja koja se vode iz iste. Termini sa izmenama se nalaze u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila odluke vanrednog prelaznog roka. Spisak prelazaka se nalazi u prilogu.

Utakmica 2 ŽLS Jug B broj 1763 TRSTENIK – RADNIČKI 2016 igra se u subotu, 25.11.2017. u 15.00 u  Hali u Trsteniku. Službena lica su D.Đurić (Kš), A.Đurić (Kš) – D.Petrović (Kš ), dok se utakmica broj 1765 HAJDUK VELjKO – PALANKA 2012 igra u nedelju 26.11.2017. u 16.00 u Hali u Negotinu. Službena lica su: V.Milutinović (Knj), A.Piljević (Bo) – A.Ristić (Ng)

Promena termina utakmice 9.kola 1MRL Istok između KK RTANJ - KK RADNIK za nedelju 26.11.2017. od 17h. Službena lica ostaju ista.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 5 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 4 za takmičenje I stepen, koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 4 za takmičenje Regionalna liga koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila konačne Odluke Vanrednog prelaznog roka za MK KSS od14.11.2017. godine. Odluke su u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 7 za takmičenje 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 6. odigranog kola 2 ŽLS jug B. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 8 za takmičenje 1 MRL Istok koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 8. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila Odluke Vanrednog prelaznog roka za MK KSS - 14.11.2017. godine.
Obaveštavamo klubove da imaju DOPUNSKI rok do SREDE 22.11.2017. godine do 12.00 časova, da dostave KT KSS kompletiranu dokumentaciju (dokumentacija mora da stigne, a ne da bude poslata do navedenog roka).

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmene licenci u takmičenju 1 MRL Istok posle VPR a koje važe od 8. kola. Licence su u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila ISPRAVKU odluke vanrednog prelaznog roka. Spisak prelazaka se nalazi u prilogu. 

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmene termina i delegiranja za MK takmičenja koja se vode iz iste. Termini sa izmenama se nalaze u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila odluke vanrednog prelaznog roka. Spisak prelazaka se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 4 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 3 za takmičenje I stepen, koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 3 za takmičenje Regionalna liga koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

U Nišu je u 86. godini života preminuo profesor Ivan Jovanović, bivši redovni profesor na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, naučni radnik, profesor u oblasti sporta i fizičke kulture.
Komemoracija je zakazana za četvrtak 16.11.2017. godine na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje, ul. Čarnojevićeva 10a, sa početkom u 11.00 časova a sahrana istog dana na Novom groblju u Nišu sa početkom u 15.00 časova.

U Nišu je u 86. godini života preminuo profesor Ivan Jovanović, bivši redovni profesor na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, naučni radnik, profesor u oblasti sporta i fizičke kulture.
Profesor Jovanović je bio jedan od pionira srpske košarke, a akter je prve košarkaške utakmice održane u Nišu sa koje je sačuvao zapisnik. Od 1949. do 1955. godine bio je košarkaš beogradskog Partizana, a nakon toga u tom klubu do 1959. nastavio da radi kao trener mlađih kategorija i ženske ekipe. U Partizanu je Jovanović igrao sa velikanima srpske košarke poput Borislava Stankovića i Radomira Šapera.
Od 1965. godine bio je košarkaški sudija u svim nivoima takmičenja, a 1981. godine izabran je za predsednika sudijske organizacije Košarkaškog saveza Srbije. 
Čitavog života bio je uz košarku, u poslednje vreme je obavljao recenzije naučnih radova iz ovog sporta. 
Vreme i mesto sahrane biće naknadno objavljeni.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje spisak prispelih zahteva za prelazak MK igrača u vanrednom prelaznom roku. Spisak se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 6 za takmičenje 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izveštaj datih koševa posle odigranog 5. kola 2 ŽLS Jug B. Izveštaj se nalazi u prilogu.

U okviru programa kvalitetnog razvoja igrača,kontinuiranog praćenja i individualnog tehničko taktičkog usavršavanja održaće se prvi edukativni trening za igrače iz Istočne i Južne Srbije,2004 i 2005 godište. JOŠ JEDNOM PODSEĆAMO KLUBOVE DA NE ZAKAZUJU UTAKMICE U DANU KADA JE ZAKAZAN TRENING.
Trening će se održati u Aleksincu u sportskoj hali, u nedelju 19.11.2017g. od 13.00 – 15.00.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 7 za takmičenje 1 MRL Istok koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 6. i 7. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Nakom prispelih Odluka Takmičarske komisije o VPR za igrače seniore, kancelarija RKS Istočna Srbija je izvršila izmenu licenci. Izmenjene licence se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmene licenci u takmičenju 1 MRL Istok posle VPR a koje važe od 7. kola. Licence su u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmene termina i delegiranja za MK takmičenja koja se vode iz iste. Termini sa izmenama se nalaze u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila odluke vanrednog prelaznog roka. Spisak prelazaka se nalazi u prilogu.

U NEDELJU 19.11.2017. u Boru u SC ″Bor″, održaće se II Regionalni kontrolni trening , zajednički za igračice Regiona Istočne i Južne Srbije po rasporedu datom u tabeli.
Klubovi su obavezni da pošalju igračice na kontrolni trening po sopstvenoj proceni , okvirno 3-5 igračica po godištu. Igračice su obavezne da budu 30 minuta pre navedenog vremena za trening u sportskoj opremi i da ponesu loptu za trening. Prisustvo roditelja na treningu je ZABRANJENO. KORISTIMO PRILIKU DA PODSETIMO KLUBOVE DA NE ZAKAZUJU UTAKMICE U NEDELJU.

Poštovane kolege,
ovim putem želim da Vam se obratim i da Vas upoznam sa situacijom u sprovođenju takmičenja na ligi MK na našem regionu. Naime, i ove godine kao i prethodne javlja se učestalost otkazivanja utakmica lige MK kako iz opravdanih tako i neopravdanih razloga, što nameće problem delegiranja i dovodi u pitanje odigravanje pojedinih utakmica kao i regularnosti takmičenja.

Novi termin utakmice KK MLADOST VESNA - KK MORAVA je SUBOTA 11.11.2017. od 20.30h. Službena lica ostaju ista.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje Saopštenje broj 4 KUP takmičenja koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 2 za takmičenje Regionalna liga koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 2 za takmičenje I stepen, koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 3 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila termin i uslove Vanrednog prelaznog roka za MK igrače koji igraju Međuregionalne i Regionalne lige. Termin prelaznog roka je UTORAK 14. novembar 2017. godine, potpuna dokumentacija se predaje u kancelariju RKS Istočna Srbija do 12.00 časova. Uslov za korišćenje VPR za MK igrače je izmirena prva rata članarine. Uslovi VPR MK se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 5 za takmičenje 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 4. odigranog kola 2 ŽLS jug B. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 6 za takmičenje 1 MRL Istok koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 5. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmene termina i delegiranja za MK takmičenja koja se vode iz iste. Termini sa izmenama se nalaze u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila odluke vanrednog prelaznog roka. Spisak prelazaka se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje Saopštenje broj 3 KUP takmičenja koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Obaveštavamo vas da će se mini pripreme U15 reprezentacije Srbije održati u periodu od 09. do 12. novembra 2017. godine. Reprezentacija će se okupiti 09. novembra u 10,00 časova na parkingu iza hale ALEKSANDAR NIKOLIĆ, odakle će otputovati u Kragujevac.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmene licenci u takmičenju 1 MRL Istok posle VPR a koje važe od 5. kola. Licence su u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 2 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 1 za takmičenje I stepen, koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 1 za takmičenje Regionalna liga koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Obaveštavamo vas da će se mini pripreme U16 reprezentacije Srbije održati u periodu od 09. do 12. novembra 2017. godine. Reprezentacija će se okupiti 09. novembra u 10,00 časova na parkingu iza hale PIONIR, odakle će otputovati u Kragujevac. Spisak se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 5 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 4 za takmičenje I stepen, koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 4 za takmičenje Regionalna liga koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 9 za takmičenje 1 MRL Istok koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija Istočna Srbija objavljuje evidencije kazni i uplata i dostavljenih snimaka, kao i izveštaj datih koševa za 9. odigrano kolo u 1 MRL Istok.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 8 za takmičenje 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju uplata kazni i izveštaj datih koševa u takmičenju 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Evidencija i izveštaj su u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija organizuje seminar za već postojeća službena lica kao i za NOVA službena lica koja bi zelela da se bave tim poslom. Seminar je zakazan za SREDU 30.11.2016. godine u Zaječaru. U prilogu se nalazi poziv sa tačnom satnicom.

RKS Istočna Srbija objavljuje izmene termina i delegiranja zatakmičenja mlađih kategorija koja se vode iz kancelarije RKS Istočna Srbija. Izmene su u prilogu

U prilogu se nalaze odluke vanrednog prelaznog roka za igrače mlađih kategorija rođenih 1998. godine i prelasci pionira na regionu Beograda. Još jednom obaveštavamo klubove da je potrebno da dostave stare licencne spiskove ekipa i dostave licencu igrača na uvid kancelariji kako bi mogli da podignu novi licencni spisak ekipe. Preuzimanje novog licencnog spiska u kancelariji RKS Istočna Srbija.

Tomislav Đorđević poznatiji po nadimku Tomica, rođen je u Prokuplju 1935 godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završio je u Prokuplju a diplomirao na Šumarskom fakultetu u Beogradu. Igru između dva koša zavoleo je od samog početka. Igra sa drugovima, u početku bez pravog tima da bi 1952. godine od samog formiranja košarkaškog kluba Topličanin zaigrao u prvoj petorci.

U prilogu se nalaze odluke vanrednog prelaznog roka za igrače seniore. Još jednom obaveštavamo klubove da je potrebno da dostave stare licencne spiskove ekipa i dostave licencu igrača na uvid kancelariji kako bi mogli da podignu novi licencni spisak ekipe. Preuzimanje novog licencnog spiska u kancelariji RKS Istočna Srbija.

Na Beogradskom sajmu od petka 25. do nedelje 27. novembra održava se SAJAM SPORTA 2016. Košarkaški savez Srbije tradicionalno učestvuje na sajmu. Ove godine u okviru sajma KSS će imati svoju postavku štanda posvećenu Olimpijskim igrama 2016.

Utakmica 06. kola DRUGE ženske lige Srbije JUG - B : 2400 UŽKK STUDENT 2 – OKK BAGDALA,je ODLOŽENA. Nov termin biće objavljen nakon dogovora klubova. Službena lica : D.Dinulović, M.Miletić – N.Subotić

Promena termina početka utakmice 09. kola PRVE regionalne lige ISTOK : 2251  OKK JUNIOR – KK ZDRAVLJE Leskovac, ponedeljak 28.11.2016 u 17,15 u Nišu, OŠ D.Radović,Službena lica :  S.Stošović,  S.Stošić – A.Ristić

Karata za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između ženskih košarkaških reprezentacija Srbije i Ukrajine, koja se igra danas od 18 sati u niškoj hali Čair, više nema. Poslednji kontigent ulaznica podeljen je u toku prepodneva na biletarnici hale Čair. Ulazak u halu bez karata neće biti moguć.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 4 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 3 za takmičenje I stepen, koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 3 za takmičenje Regionalna liga koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

U okviru programa kvalitetnog razvoja igrača,kontinuiranog praćenja i individualnog tehničko taktičkog usavršavanja održaće se prvi edukativni trening za igrače iz Istočne i Južne Srbije,2003 i 2004 godište. 
Trening će se održati u Aleksincu u sportskoj hali u nedelju 27.11.2016g. od 17.00 – 19.00.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 7 za takmičenje 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju uplata kazni i izveštaj datih koševa u takmičenju 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Evidencija i izveštaj su u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 8 za takmičenje 1 MRL Istok koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija Istočna Srbija objavljuje evidencije kazni i uplata i dostavljenih snimaka, kao i izveštaj datih koševa za 7 i 8 odigrano kolo u 1 MRL Istok.

Podela besplatnih ulaznica za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između ženskih košarkaških reprezentacija Srbije i Ukrajine počeće u ponedeljak 21. novembra od 12 sati na biletarnici hale Čair.
Jedna osoba može preuzeti najviše četiri ulaznice za susret koji je na programu 23. novembra od 18 sati u niškoj hali Čair.

RKS Istočna Srbija objavljuje izmene termina i delegiranja zatakmičenja mlađih kategorija koja se vode iz kancelarije RKS Istočna Srbija. Izmene su u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila pravila i uputstvo za vanredni prelazni rok za igrače 1998. godišta Datum prelaznog roka je ČETVRTAK 24.11.2016. godine. Kompletna dokumentacija se predaje u Košarkaški savez Srbije. Uputstvo i pravila su u prilogu.

Pozivamo medijske kuće da akredituju svoje predstavnike za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između ženskih košarkaških reprezentacija Srbije i Ukrajine, koja je na programu 23. novembra od 18 sati u niškoj hali Čair.
Zahteve u formi (ime, prezime, broj lične karte ili JMBG) slati do 22. novembra u 13h na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Prvi ovogodišnji minibasket festival biće održan u NEDELJU 4.decembra u sportskoj hali u Negotinu sa početkom od 10h. Pozivamo sve zainteresovane klubove da svoje selekcije prijave na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do petka 25.novembra (prijava data u prilogu). Za sve dodante informacije:
Nikola Ivković 065/22-77-666
Dušan Vasić 064/2-409-309
Bojan Golubovic 060/4-2222-77

U prilogu se nalaze odluke vanrednog prelaznog roka za igrače mlađih kategorija. Još jednom obaveštavamo klubove da je potrebno da dostave stare licencne spiskove ekipa i dostave licencu igrača na uvid kancelariji kako bi mogli da podignu novi licencni spisak ekipe. Preuzimanje novog licencnog spiska u kancelariji RKS Istočna Srbija.

U prilogu se nalaze odluke vanrednog prelaznog roka za igrače seniore. Još jednom obaveštavamo klubove da je potrebno da dostave stare licencne spiskove ekipa i dostave licencu igrača na uvid Komesaru kako bi mogli da podignu novi licencni spisak ekipe. Preuzimanje novog licencnog spiska je petkom od 13.00-15.00 časova u kancelariji RKS Istočna Srbija.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 3 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 2 za takmičenje I stepen, koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 2 za takmičenje Regionalna liga koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Obaveštavamo Vas da je prilikom trebovanja karata za kvalifikacionu utakmicu za odlazak na Eurobasket 2017 između ženskih reprezentacija Srbije i Ukrajine, potrebno da dostavite podatke odgovornog lica

Na osnovu zaključaka VI sednice Skupštine KSS održane 29.oktobra 2016. a povodom ostavke Predsednika KSS Dragana Đilasa, UO KSS je imenovao Izbornu komisiju za sprovođenje procedure kandidovanja i izbora za predsednika KSS.

U NEDELJU 27.11.2016.u Prokuplju u SC ″Dr. Zoran Đinđić″ , održaće se II Regionalni kontrolni trening , zajednički za igračice Regiona Istočne i Južne Srbije po rasporedu datom u tabeli. Klubovi su obavezni da pošalju igračice na kontrolni trening po sopstvenoj proceni , okvirno 3-5 igračica po godištu. Igračice su obavezne da budu 30 minuta pre navedenog vremena za trening u sportskoj opremi i da ponesu loptu za trening.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 7 za takmičenje 1 MRL Istok koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija Istočna Srbija objavljuje evidencije kazni i uplata i dostavljenih snimaka, kao i izveštaj datih koševa u 1 MRL Istok.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 6 za takmičenje 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju uplata kazni i izveštaj datih koševa u takmičenju 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Evidencija i izveštaj su u prilogu.

Obaveštavamo Vas da će se u SREDU 23.11.2016. godine u Nišu u Hali ’’Čair’’ sa početkom u 18.00 časova odigrati zvanična utakmica u okviru FIBA kvalifikacija za Eurobasket 2017 za žene, između seniorskih reprezentacija Srbije i Ukrajine.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje termine i delegiranja vanrednog 7. kola 1. muške regionalne lige Istok koje se igra 16./17.11.2016. godine.. Termini i delegiranja su u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmene termina i delegiranja za takmičenja mlađih kategorija koja se vode iz iste. Izmene se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje adresar delegata mlađih kategorija za sezonu 2016./2017. Adresar se nalazi u prilogu.

U prilogu se nalaze odluke vanrednog prelaznog roka za igrače seniore. Još jednom obaveštavamo klubove da je potrebno da dostave stare licencne spiskove ekipa i dostave licencu igrača na uvid Komesaru kako bi mogli da podignu novi licencni spisak ekipe. Preuzimanje novog licencnog spiska je petkom od 13.00-15.00 časova u kancelariji RKS Istočna Srbija.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje spisak prelazaka koji su dostavljeni Kancelariji na dan vanrednog prelaznog roka za MK igrače. Igrači ostvaruju nastup za željeni klub posle konačne Odluke prelaznog roka koju dostavlja Takmičarska komisija KSS. Nakon objavljivanja Odluke, radiće se izmene licencnih spiskova. Spisak dostavljenih prelazaka se nalazi u prilogu.

U RKS Istočna Srbija je dospelo obaveštenje o pripremama U18 reprezentacije Srbije za učešće na Evropskom prvenstvu u Samsunu (Turska), od 16. do 22. decembra 2016. godine, početi 04.decembra 2016. godine.

Košarkaški savez Srbije je dostavio Odluke sa sednice UO KSS koje su održane 13. oktobra 2016. godine i 04. novembra 2016. godine.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmenjenu licencu ekipa 2 ŽLS Jug B posle odigranog 4.kola. Molimo klub da dostavi stari licencni spisak ekipe i dostave licencu igrača na uvid Komesaru kako bi mogli da podignu novi licencni spisak ekipe. Preuzimanje novog licencnog spiska je petkom od 13.00-15.00 časova u kancelariji RKS Istočna Srbija. Licenca je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmenjene licence ekipa 1MRL Istok posle odigranog 5. kola. Molimo klubove da dostave stare licencne spiskove ekipa i dostave licencu igrača na uvid Komesaru kako bi mogli da podignu novi licencni spisak ekipe. Preuzimanje novog licencnog spiska je petkom od 13.00-15.00 časova u kancelariji RKS Istočna Srbija. Licence su u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 1 za takmičenje I stepen, koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 1 za takmičenje Regionalna liga koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 2 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Komisija za Takmičenje je dostavila KORIGOVANO uputstvo za vanredni prelazni rok za MK igrače koji je na dan 10.11.2016. godine. Korekcija se odnosi na MK igrače rođene 1998. godine.
"Iako se pod igračima MK podrazumevaju igrači mlađi od 18 godina dostavljamo Vam korigovano uputstvo VPR za MK sa tumačenjem ko su MK igrači (stav 1. Uputstva).Igrači rođeni 1998. koji nastupaju za juniorske ekipe su IGRAČI SENIORI SA PRAVOM NASTUMA U JUNIORSKOJ KATEGORIJI, dakle nisu MK igrači."

 

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje dopunu licence za takmičenje Kvalitetna liga RKS IS i JS. Licence su u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 6 za takmičenje 1 MRL Istok koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija Istočna Srbija objavljuje evidencije kazni i uplata i dostavljenih snimaka, kao i izveštaj datih koševa u 1 MRL Istok.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 5 za takmičenje 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju uplata kazni i izveštaj datih koševa u takmičenju 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Evidencija i izveštaj su u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje raspored za takmičenje Regionalna liga - dečaci. Raspored je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje raspored za takmičenje I stepen - devojčice. Raspored se nalazi u prilogu.

RKS Istočna Srbija objavljuje izmene termina i delegiranja za takmičenje Kvalitetna liga RKS IS i JS koje se vodi iz kancelarije RKS Istočna Srbija. Izmene su u prilogu.

U prilogu se nalaze odluke vanrednog prelaznog roka za igrače seniore i igrače mlađih kategorija Jedinstvenih liga Srbije. Još jednom obaveštavamo klubove da je potrebno da dostave stare licencne spiskove ekipa i dostave licencu igrača na uvid Komesaru kako bi mogli da podignu novi licencni spisak ekipe. Preuzimanje novog licencnog spiska je petkom od 13.00-15.00 časova u kancelariji RKS Istočna Srbija.

U sklopu sastanka MK klubova 01.11.2016. godine, održan je i sastanak vezan za minibasket festivale. Klubovi, koji su zainteresovani da organizuju minibasket festival do kraja 2016.godine, trebaju da putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. obaveste kancelariju RKSIS-a o svojoj nameri a najkasnije do petka 11. novembra. U mejlu je neophodno predložiti datum odigravanja festivala i navesti terene na kojima bi se festival organizovao.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmenjenu licencu ekipa 2 ŽLS Jug B posle odigranog 3. kola. Molimo klub da dostavi stari licencni spisak ekipe i dostave licencu igrača na uvid Komesaru kako bi mogli da podignu novi licencni spisak ekipe. Preuzimanje novog licencnog spiska je petkom od 13.00-15.00 časova u kancelariji RKS Istočna Srbija. Licenca je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje licence ekipa koje učestvuju u takmičenju I stepen u kategoriji devojčica. Licence su u prilogu.

RKS Istočna Srbija objavljuje zapisnik sa sastanka MK klubova za takmičenje I stepen u konkurenciji devojčica, koji je održan 01.11.2016. godine. Zapisnik se nalazi u prilogu. Još jednom podsećamo klubove da ODMAH pošalju potrebnu dokumentaciju za licenciranje ekipa jer je poslednji dan licenciranja 09.11.2016. godine.

RKS Istočna Srbija objavljuje zapisnik sa sastanka MK klubova za takmičenje Regionalna liga u konkurenciji dečaka, koji je održan 01.11.2016. godine. Zapisnik se nalazi u prilogu. Još jednom podsećamo klubove da ODMAH pošalju potrebnu dokumentaciju za licenciranje ekipa jer je poslednji dan licenciranja 09.11.2016. godine.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 1 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 4 za takmičenje 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju uplata kazni i izveštaj datih koševa u takmičenju 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Evidencija i izveštaj su u prilogu.