Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 10 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 9 za takmičenje Regionalna liga koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmene licenci u takmičenju 1 MRL Istok posle VPR a koje važe od 14. kola. Licence su u prilogu.

Nakom prispelih Odluka Takmičarske komisije o VPR za igrače seniore, kancelarija RKS Istočna Srbija je izvršila izmenu licenci. Izmenjene licence se nalaze u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila odluke vanrednog prelaznog roka. Spisak prelazaka se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 12 za takmičenje 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 11. odigranog kola 2 ŽLS jug B. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 13 za takmičenje 1 MRL Istok koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 13. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Obaveštavamo sve klubove sa seniorskim selekcijama da je poslednji dan VANREDNOG PRELAZNOG ROKA, četvrtak 28.12.2017. godine, i da se licencni spiskovi moraju AŽURIRATI/IZMENITI najkasnije 29.12.2017. godine. Nakon toga neće biti moguće vršenje ikakvih promena na licencnim spiskovima.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmene termina i delegiranja za MK takmičenja koja se vode iz iste. Termini sa izmenama se nalaze u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila odluke vanrednog prelaznog roka. Spisak prelazaka se nalazi u prilogu.

Nakom prispelih Odluka Takmičarske komisije o VPR za igrače seniore, kancelarija RKS Istočna Srbija je izvršila izmenu licenci. Izmenjene licence se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmene licenci u takmičenju 1 MRL Istok posle VPR a koje važe od 13. kola. Licence su u prilogu.

Udruženje košarkaških trenera Srbije, u saradnji sa Vojvođanskim udruženjem košarkaških trenera, Košarkaškim savezom Srbije i Košarkaškim savezom Vojvodine, 29. decembra 2017. godine organizuje trenerski seminar u velikoj sali novosadskog SPENS-a, u trajanju od 12.00 do 15.00 časova.

Promena termina utakmice 13.kola 1MRL Istok između OKK SOKOBANJA - KK JASTREBAC za nedelju 24.12.2017.god od 15:00. Službena lica ostaju ista. 

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 9 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 8 za takmičenje Regionalna liga koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Zbog manjeg broja ženskih ekipa u takmičenju na nivou regiona gde postoji samo jedan stepen, a samim tim ne postojanje mogućnosti promene spiska do početka finalnih turnira KSS u smislu povlačenja igračica sa spiskova,

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 11 za takmičenje 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 10. odigranog kola 2 ŽLS jug B. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija se nalazi u prilogu.

Sudijska komisija KSS je dostavila poziv za seminar i testiranje sudija i delegata - kontrolora regionalnih seniorskih liga koji će se održati u LESKOVCU,u sportskoj hali SC „Dubočica“ u nedelju 21.01.2018.g. prema rasporedu prikazanom u tabeli koja se nalazi u prilogu.

Prema planu razvojno-selektivnog programa KSS u sezoni 2017/18. radi uvida u postojeći potencijal igračkog kadra održaće se kontrolni treninzi i selektivna okupljanja za igrače istočne i južne Srbije godišta 03,04,05 i 06 u planiranim terminima.Kontrolni treninzi će se održati u Aleksincu u sportskoj hali u nedelju 24.12.2017 godine u sledećim terminima:

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 12 za takmičenje 1 MRL Istok koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 12. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila odluke vanrednog prelaznog roka. Spisak prelazaka se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmene termina i delegiranja za MK takmičenja koja se vode iz iste. Termini sa izmenama se nalaze u prilogu.

Povodom organizovanja prvog novogodišnjeg indoor 3x3 basket turnira u Srbiji pod nazivom „3x3 Still Ballin' New Year's Maddness“ koji je na programu u petak 29. decembra na „Šumadija sajmu“ u Kragujevcu, koordinator za 3x3 Srbije, ispred Košarkaškog saveza Srbije, ovom prilikom Vas pozova da uzmete učešće u takmičarskim kategorijama koje vaš klub poseduje.
Naime, pomenuti basket turnir je nov i jedinstven format basket takmičenja koji će se održati na 5 specijalizovanih terena i to u 10 kategorija (muško/žensko) u kojima će se okupiti oko 400 učesnika iz cele Srbije i regiona.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 8 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 7 za takmičenje I stepen, koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 7 za takmičenje Regionalna liga koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Utakmice 12.kola 1MRL Istok između KK JUGBASKET - OKK SOKOBANJA igra se u petak 15.12.2017.god od 19:30. Službena lica ostaju ista.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 10 za takmičenje 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 9. odigranog kola 2 ŽLS jug B. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 11 za takmičenje 1 MRL Istok koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 11. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

XVIII Međunarodni minibasket festival ’’Rajko Žižić’’ će se održati u Beogradu na Beogradskom sajmu (hala br. 3), od 12. do 16. januara 2018. godine. Prijave učešća će se primati do 31. decembra 2017. godine.
Devojčice i dečaci će biti podeljeni u četiri godišta: 2007. i mlađi, 2008. i mlađi, 2009. i mlađi, i 2010. i mlađi. Svaki klub može prijaviti više ekipa, a ekipu sačinjava 15 igrača/igračica.
Igraće se na pet terena, na koševima visine 2,60 m i 2,75 m i loptama broj ’’5’’. Biće postavljena i 2 terena na kojima će se igrati Minibasket na travi (biće postavljena veštačka trava).

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmene termina i delegiranja za MK takmičenja koja se vode iz iste. Termini sa izmenama se nalaze u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila odluke vanrednog prelaznog roka. Spisak prelazaka se nalazi u prilogu.

U NEDELJU 17.12.2017. u Nišu u OŠ ″Duško Radović″, održaće se III Regionalni kontrolni trening, zajednički za igračice Regiona Istočne i Južne Srbije po rasporedu datom u tabeli.

Takmičarska komisija KSSa je dostavila Odluke UO KSS sa četiri sednice koje su održane do sada. Odluke se nalaze u prilogu.

U skladu sa kalendarom aktivnosti selektivnog pogona KSS za 2017-18 godinu, u cilju permanentnog praćenja razvoja igrača na regionu, Istočna Srbija (pod region -gradovi, ZAJEČAR, KNjAŽEVAC, BOLjEVAC, BOR, MAJDANPEK, NEGOTIN, KLADOVO, za 2004 i 2005 godište održaće se regionalni edukativni trening 10.12.2017 godine (nedelja) gimnazija ZAJEČAR prema sledećem rasporedu:

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 6 za takmičenje Regionalna liga koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 6 za takmičenje I stepen, koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 7 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Promena termina utakmice 11.kola 1MRL Istok između KK MLADOST VESNA - KK NIŠ za nedelju 10.12.2017. od 20h. Službena lica ostaju ista.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 9 za takmičenje 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izveštaj datih koševa posle 8. odigranog kola 2 ŽLS Jug B. Izveštaj se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 10 za takmičenje 1 MRL Istok koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 10. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila kalendare takmičenja jedinstvenih liga Srbije, koji su usklađeni sa reprezentativnim obavezama MK igrača. Izmenjeni kalendari se nalaze u prilogu.

Sastanak klubova učesnika Drugog kruga takmičenja Regionalne lige MK u muškoj konkurenciji održaće se u UTORAK 10.01.2017. godine u NIŠU sa početkom u 17,00 časova u prostorijama RKS IS u Nišu, KALČA 3. Sprat, lamela C.

Sastanak klubova učesnika II stepena takmičenja MK u ženskoj konkurenciji održaće se u UTORAK 10.01.2017. godine u NIŠU sa početkom u 16,00 časova u prostorijama RKS IS u Nišu, KALČA 3. Sprat, lamela C.

U prilogu se nalaze odluke vanrednog prelaznog roka za igrače seniore. Još jednom obaveštavamo klubove da je potrebno da dostave stare licencne spiskove ekipa i dostave licencu igrača na uvid kancelariji kako bi mogli da podignu novi licencni spisak ekipe. Preuzimanje novog licencnog spiska u kancelariji RKS Istočna Srbija.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 13 za takmičenje 1 MRL Istok koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija Istočna Srbija objavljuje evidencije kazni i uplata i dostavljenih snimaka, kao i izveštaj datih koševa za 13. odigrano kolo u 1 MRL Istok.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 9 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 8 za takmičenje Regionalna liga koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 11 za takmičenje 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju uplata kazni i izveštaj datih koševa u takmičenju 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Evidencija i izveštaj su u prilogu.

XVII Međunarodni minibasket festival ’’Rajko Žižić’’ će se održati u Beogradu na Beogradskom sajmu (hala br. 3), od 27. do 31. januara 2017. godine. Prijave učešća će se primati do 20. januara 2017. godine.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmene termina i delegiranja za MK takmičenja koja se vode iz iste. Izmene su u prilogu.

Termin zaostale utakmice 6. kola DRUGE ženske lige Srbije JUG - B : 2400 UŽKK STUDENT 2 – ŽKK BAGDALA, nedelja 25.12.2016 u 19,15 u Nišu, Hala OŠ Miroslav Antić. Službena lica : D.Dinulović, M.Miletić – M. Sibinović.

Promena termina odigravanja utakmice 13. kola PRVE muške regionalne lige ISTOK : 2278 KK ZDRAVLJE Leskovac – KK VLASOTINCE, utorak 27.12.2016 u 19,00 u Leskovcu, SC Dubočica. Službena lica : M.Vulović, V.Đorđević – A.Živković.

Promena sudije (zbog otkaza) na utakmici 13. kola PRVE muške regionalne lige ISTOK : 2279 OKK SOKOBANJA – KK RADNIK, subota 24.12.2016 u 18,00 u Sokobanji, Sportska hala. Službena lica : S.Stošović, D.Stamenković – S.Stošić.

U prilogu se nalaze odluke vanrednog prelaznog roka za igrače seniore. Još jednom obaveštavamo klubove da je potrebno da dostave stare licencne spiskove ekipa i dostave licencu igrača na uvid kancelariji kako bi mogli da podignu novi licencni spisak ekipe. Preuzimanje novog licencnog spiska u kancelariji RKS Istočna Srbija.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje raspored za play off u kategoriji pionira u regionalnoj ligi. Liga počinje 24./25.12.2016. Raspored je u prilogu.

Promena termina  odigravanja utakmice 13. kola PRVE muške regionalne lige ISTOK : 2273 KK PROKUPLJE – KK MORAVA, petak 23.12.2016 u 19,00 u Prokuplju, Hala Dr Zoran Đinđić. Službena lica : I.Milovanović, D.Vasić – A.Đorđević

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 8 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Sudijska komisija KSS objavljuje poziv za seminar i testiranje sudija i delegata - kontrolora regionalnih seniorskih liga koji će se održati u Leskovcu, u sportskoj hali Dubočica, u NEDELJU 22.01.2017. godine prema rasporedu koji je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 7 za takmičenje I stepen, koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 7 za takmičenje Regionalna liga koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 12 za takmičenje 1 MRL Istok koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija Istočna Srbija objavljuje evidencije kazni i uplata i dostavljenih snimaka, kao i izveštaj datih koševa za 12. odigrano kolo u 1 MRL Istok.

U skladu sa kalendarom aktivnosti selektivnog pogona KSS za 2016/2017 godinu savezni trening za Region Istočna i Južna Srbija za 2002,2003, 2004 i 2005 godište održaće se 25.12.2016 godine (nedelja) OŠ Duško Radović , Niš, prema sledećem rasporedu:

U SREDU 21.12.2016. godine u Boljevcu, održava se seminar za službena lica. Program seminara je sledeći:

Promena početka utakmice 10.kola DRUGE ženske lige Srbije JUG - B : 2420 KŽK RADNIČKI 2016 – ŽKK RADNIČKI, subota 17.12.2016 u 17,30 Kragujevac, Hala G.Bogojević, Službena lica : N.Ristić, S.Milojević – M.Lojanica

Promena termina i sudije na utakmici 12. kola 1. muške regionalne lige ISTOK : 2269 KK MLADOST – KK JABLANICA, utorak 20.12.2016 u 15,30 Zaječar, Hala Kraljevica, Službena lica : D.Dinulović, D.Stamenković – A.Ristić

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmene termina i delegiranja za MK takmičenja koja se vode iz iste. Izmene su u prilogu.

U ČETVRTAK 29.12.2016. godine u terminu od 17.00 - 21.00 časova u Press sali hale Čair održaće se SEMINAR SLUŽBENIH LICA. Seminar se održava po sledećem  programu:

U prilogu se nalaze odluke vanrednog prelaznog roka za igrače seniore. Još jednom obaveštavamo klubove da je potrebno da dostave stare licencne spiskove ekipa i dostave licencu igrača na uvid kancelariji kako bi mogli da podignu novi licencni spisak ekipe. Preuzimanje novog licencnog spiska u kancelariji RKS Istočna Srbija.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje zapisnik sa sastanka regionalne lige u konkurenciji pionira za play off ligu, koji je održan 14.12.2016. godine u prostorijama Kancelarije RKS IS. Zapisnik je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 6 za takmičenje I stepen, koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 7 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 6 za takmičenje Regionalna liga koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 11 za takmičenje 1 MRL Istok koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija Istočna Srbija objavljuje evidencije kazni i uplata i dostavljenih snimaka, kao i izveštaj datih koševa za 11. odigrano kolo u 1 MRL Istok.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 10 za takmičenje 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju uplata kazni i izveštaj datih koševa u takmičenju 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Evidencija i izveštaj su u prilogu.

Sastanak klubova Regionalne Play-off lige u konkurenciji pionira održaće se u SREDU 14.12.2016. godine u 17,00 časova u prostorijama RKS IS u Nišu, TC KALČA 3. sprat, lamela C. Plasman u Drugi stepen Regionalne lige, Plej of ligu (8 ekipa, 14 kola) ostvaruju po dve prvoplasirane ekipe iz četiri grupe Prvog stepena takmičenja.
DNEVNI RED:
1. Usvajanje Kalendara takmičenja
2. Izvlačenje takmičarskih brojeva
3. Razno
Komesar takmičenja MK
Marinko Golubović, s.r.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmene termina i delegiranja za MK takmičenja koja se vode iz iste. Izmene su u prilogu.

U prilogu se nalaze odluke vanrednog prelaznog roka za igrače seniore. Još jednom obaveštavamo klubove da je potrebno da dostave stare licencne spiskove ekipa i dostave licencu igrača na uvid kancelariji kako bi mogli da podignu novi licencni spisak ekipe. Preuzimanje novog licencnog spiska u kancelariji RKS Istočna Srbija.

 

Utakmica 11. kola broj 2260, 1MRL Istok,  između KK Prokuplje i KK Dimitrovgrad zakazana je za NEDELJU 11.12.2016. godine sa početkom u 18.00 časova u hali Dr Zoran Đinđić u Prokuplju. SLužbena lica su : V. Milutinović - I. Đorđević, M. Stojanović.

Komisija za takmičenje KSS elektronskom sednicom održanom dana 07.12.2016. godine usvojila je dokument kojim se određuju principi žrebanja za finalni deo takmičenja KSS u kategorije U15 pioniri. Dokument se nalayi u prilogu.

U nedelju 04.12.2016. godine u Negotinu je održan I minibasket festival na regionu Istočna Srbija. Organizator festivala je bio KK Hajduk Veljko, uz tehničku podršku kancelarije RKS Istočna Sbija, koji je festival na kome je učestvovalo preko 250 najmlađih košarkaša i košarkašica, organizovao na najvišem nivou. Zahvaljujemo se KK Hajduk Veljku, kao klubu domaćinu, i  klubovima učesnicima koji su svojim učešćem doprineli ovoj organizaciji. Slike sa festivala možete pronaći u galeriji na linku http://www.rksis.rs/galerija/294-i-minibasket-festival-negotin-07-12-2016 .Sportski pozdrav do narednog minibasket festivala.

U NEDELJU 18.12.2016. u Nišu u OŠ ″Duško Radović″ , održaće se III Regionalni kontrolni trening zajednički za igračice Regiona Istočne i Južne Srbije po rasporedu datom u tabeli. Klubovi su obavezni da pošalju igračice na kontrolni trening po sopstvenoj proceni , okvirno 3-5 igračica po godištu.

Na osnovu Pravilnika o ispitima i kategorizaciji košarkaških sudija KSS član 4. Regionalni koordinator za suđenje RKS Istočne Srbije obajvljuje KONKURS -OGLAS za sticanje zvanja pomoćni sudija i sudija.
Svi zainteresovani kandidati mogu da se prijave do 11.12.2016. godine. na telefone :

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 6 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 5 za takmičenje I stepen, koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 5 za takmičenje Regionalna liga koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 9 za takmičenje 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju uplata kazni i izveštaj datih koševa u takmičenju 2 ŽLS Jug B koje se vodi iz iste. Evidencija i izveštaj su u prilogu.

U prilogu je Obaveštenje Komisije za takmičenje, a u vezi Vaših zahteva za U18 Međunarodne prelaske igrača.
Najveći broj Vaših Zahteva je u “pretposlednjoj” fazi – FIBA će dati dozvolu za Special case ukoliko Vaš Klub za Igrača izvrši uplatu DONACIJE od CHF 3.000 u Fond Solidarnosti, te molim da što ranije dostavite kopiju swifta o uplati ili obaveštenje da li odustajete od Zahteva.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 10 za takmičenje 1 MRL Istok koje se vodi iz iste. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija Istočna Srbija objavljuje evidencije kazni i uplata i dostavljenih snimaka, kao i izveštaj datih koševa za 10. odigrano kolo u 1 MRL Istok.

Na elektronskoj sednici Komisije za takmičenje KOŠARKAŠKOG SAVEZA SRBIJE, u sastavu Branko Lozanov, Miodrag Ličina, Nebojša Mihailović, Boško Adžić, doneta je sledeća O D L U K A o suspenziji službenih lica (delegata, sudija, pomoćnih sudija, kontrolora), koji nisu izmirili obavezu plaćanja godišnje članarine do predviđenog roka 01.12.2016. godine.
Suspenzija se odnosi na delegiranje službenih lica za naredna kola takmičenja sve do izvršenja obaveze. Za realizaciju suspenzije zaduženi su komesari takmičenja.
KOMISIJA ZA TAKMIČENjE KSS
BRANKO LOZANOV, PREDSEDNIK KOMISIJE S.R.

 

U nedelju 04.12.2016. godine sa početkom u 10.00 časova, u sportskoj hali u Negotinu se održava I minibasket festival na regionu Istočna Srbija. Pozivamo još jednom, sve ljubitelje igre pod obručima, da dođu na festival druženja i košarke, i podrže naše najmlađe košarkaše. Sportski pozdrav.

                        

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje izmene termina i delegiranja za MK takmičenja koja se vode iz iste. Izmene su u prilogu.

U prilogu se nalaze odluke vanrednog prelaznog roka za igrače seniore. Još jednom obaveštavamo klubove da je potrebno da dostave stare licencne spiskove ekipa i dostave licencu igrača na uvid kancelariji kako bi mogli da podignu novi licencni spisak ekipe. Preuzimanje novog licencnog spiska u kancelariji RKS Istočna Srbija.