Košarkaški savez Srbije je dostavio adresar službenih lica koja vam stoje na raspolaganju za sve nedoumice vezane za organizaciju i održavanje 3x3 turnira na teritoriji Srbije. Adresar se nalazi u prilogu.

Košarkaški savez Srbije je dostavio uslove organizacije kao i prohodnost turnira koji se organizuju u ovoj godini. Kalendar turnira, adresar službenih lica kao i propozicije i obrazac zapisnika možete naci na sledećim linkovima sajta RKS IS.

http://www.rksis.rs/8-informacije/540-3x3-kalendar-za-2017-godine-04-05-2017

http://www.rksis.rs/seniorska-takmicenja/1-mrl-istok/adresari/538-3x3-adresar-slizbenih-lica-04-05-2017

http://www.rksis.rs/dokumenta/pravilnici/539-3x3-fiba-pravila-igre-04-05-2017

http://www.rksis.rs/dokumenta/obrasci/68-obrazac-zapisnika-za-basket-3x3-17-08-2016

 

Novi termin za održavanje seminara za postojeća i NOVA službena lica, koji je prvobitno bio zakazan za 04. maj 2017. godine a potom ODLOŽEN, je zakazan za ČETVRTAK 11. maj 2017. godine u Press sali hale Ćair u terminu od 17.00 do 20.30 časova. ( http://www.rksis.rs/8-informacije/530-obavestenje-27-04-2017 )

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 21 za takmičenje Regionalna liga koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

U prilogu se nalazi daljinar koji je jedini važeći za putovanja na utakmice u okviru Letnje seniorske lige 2017. godine.

Sudijska komisija KSS obaveštava da je ukupno stiglo 38 prijava za kandidate za sticanje zvanja Nacionalni i Regionalni sudija. Deo ispita, test provere fizičke sposobnosti i test iz poznavanja Pravila igre biće održan u nedelju 04.06.2017. u Beogradu. Molim vas da iskoristimo priliku da ovog dana održimo zajednički sastanak SK KT KSS sa Regionalnim koordinatorima i iskoristimo priliku da ostvarimo lični uvid u svakog kandidata. Pored toga vas molim da proverite da svaki kandidat iz vašeg RKS ima uredan lekarski pregled ne stariji od 6 meseci od dana održavanja testiranja i to potvrdite zajedno sa vašim dolaskom na sastanak na emil Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do petka 05.05.2017. Satnica aktivnosti i poziv za sastanak će biti blagovremeno dostavljeni. U prilogu možete naći liste prijavljenih kandidata.

U prilogu se nalaze prvostepene odluke redovnog aprilskog prelaznog roka za igrače Letnje seniorske lige koje je dostavila Takmičarska komisija KSS.

Kancelarija RKS Istočna Srbija još jednom objavljuje obrazac pristupnice koji se koristi za prelazne rokove kao i za prvi upis igrača. Da bi obrazac bio važeći mora biti popunjen, potpisan i pečatiran. Na obrascu mora biti zalepljena slika igrača.U prilogu se nalazi i obrazac dvojni prelazak.

RKS Istočna Srbija objavljuje izveštaj komesara o takmičenju 2ŽLS Jug B koje se vodi iz kancelarije RKSIS. Izveštaj je u prilogu.

RKS Istočna Srbija objavljuje izveštaj takmičenja o odigranoj 1MRL Istok koja se vodi iz kancelarije RKSIS. Izveštaj je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje licence ekipa koje se takmiče u Letnjoj seniorskoj ligi Istok u sezoni 2016. Licence se nalaze u prilogu.